Αναβάθμιση των Αστυνομικών Σταθμών Σοχού, Χαλάστρας, Πανοράματος και επαναλειτουργία των ΑΤ Ν. Απολλωνίας και Διαβατών ζητά ο Σ. Αναστασιάδης

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη επισκέφθηκε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης και του παρέδωσε υπόμνημα με το οποίο τον ενημέρωσε αναλυτικά για τα προβλήματα αστυνόμευσης, τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικές υποδομές στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αναστασιάδης ζήτησε οι ειδικές υπηρεσίες ΟΠΚΕ-ΔΙΑΣ-Άμεση Δράση κλπ. που -όπως είπε χαρακτηριστικά- δεν κινούνται σχεδόν καθόλου στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, να ενισχυθούν με προσωπικό και να επεκτείνουν την αστυνόμευση σε όλο το Νομό Θεσσαλονίκης.

Ζήτησε, επίσης, την αναβάθμιση σε Αστυνομικά Τμήματα των σταθμών Σοχού, Χαλάστρας και Πανοράματος, καθώς και την επαναλειτουργία των Αστυνομικών Τμημάτων Ν. Απολλωνίας και Διαβατών, περιοχές όπου παρατηρείται υψηλή παραβατικότητα.

Τέλος, πρότεινε στον Υπουργό να αυξήσει τον αριθμό μετακίνησης αστυνομικών από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη και ένα μέρος από τις επικείμενες προσλήψεις των Ειδικών Φρουρών να τοποθετηθεί στη ΓΑΔΘ.

Ο κ. Αναστασιάδης κάλεσε τον Υπουργό να επισκεφθεί την περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.