Κ.Γκιουλέκας: «Σήμερα απελευθερώνονται δυνάμεις που καταδυναστεύονταν επί 4,5 χρόνια από μία άγρια υπερφορολόγηση!» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Όχι μόνο μνημόνια δεν έρχονται όπως υποστηρίζει η αντιπολίτευση, αλλά, αντιθέτως, βλέπουμε ότι απελευθερώνεται η οικονομία. Απελευθερώνονται δυνάμεις που, ουσιαστικά, καταδυναστεύονταν επί τεσσεράμισι χρόνια από μία πολιτική που πίεζε τους πάντες με μία άγρια υπερφορολόγηση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (12/9) στην εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” του ΣΚΑΪ.

«Φυσικά, μέσα σε δύο μήνες δεν μπορούν να γίνουν όλα, όμως, έχουν μπει, ήδη, οι βάσεις και έχουν δρομολογηθεί όλα αυτά που πρέπει να γίνουν», τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και κατέληξε:

«Όσα λέμε δεν είναι απλές προθέσεις. Είναι συγκεκριμένα μέτρα που είτε εφαρμόζονται ήδη είτε δρομολογούνται άμεσα. Είναι τα μέτρα που εξήγγειλε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν λίγες ημέρες από το βήμα της 84ης ΔΕΘ. Είπε ότι θα σας πω αυτά που θα κάνω αυτό τον χρόνο για να μπορέσω να έλθω τον επόμενο χρόνο να δώσω λογαριασμό για το τι έκανα. Ούτως ή άλλως θα τα δούμε όλα αυτά τα μέτρα σύντομα στην κατάθεση του προϋπολογισμού».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα