Δ. Κουτσούμπας: «Ώριμο αίτημα η ανάπλαση της ΔΕΘ»

Θετικό βήμα χαρακτήρισε την δρομολογούμενη ανάπλαση του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη σημερινή (13/9) του συνάντηση με την διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo. Ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε πως ήταν ένα ώριμο αίτημα και τόνισε πως από την πλευρά του το ΚΚΕ θα διεκδικήσει οι νέες εγκαταστάσεις να είναι ανοιχτές για τον λαό της Θεσσαλονίκης.

Επίσης ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε το ενδιαφέρον του για τη ΔΕΘ, σημειώνοντας πως παρακολουθεί την πρόοδο της Έκθεσης, εν μέσω και των δυσκολιών που έχουν προκύψει στα χρόνια της κρίσης.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, παρουσίασε τα στοιχεία της 84ης ΔΕΘ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Τιμώμενη Χώρα Ινδία, στο Digital Greece, αλλά και στην τεχνολογία 5G που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Έκθεση.

Επίσης περιέγραψε στον κ. Κουτσούμπα με λεπτομέρεια το σχέδιο της ανάπλασης του Εκθεσιακού Κέντρου, υπογραμμίζοντας την πρόβλεψη για την ύπαρξη μεγάλης έκτασης πρασίνου, ενώ ζήτησε τη στήριξή του στις προσπάθειες της ΔΕΘ-Helexpo για την επίτευξη του φιλόδοξου αυτού στόχου.

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΔΕΘ-Helexpo ανέφεραν στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ πως η ανάπλαση είναι και δικό τους όραμα, για το οποίο μάλιστα συνεργάζονται στενά με τη διοίκηση της εταιρείας.