Βράβευση της ΟΛΘ ΑΕ για τη δυναμική παρουσία της στην 84η ΔΕΘ

Η ΟΛΘ ΑΕ τιμήθηκε την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 από τη Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO για τη συνολική της παρουσία ως κορυφαία συμμετέχουσα εταιρεία στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωσή της η ΟΛΘ ΑΕ εκφράζει την ικανοποίησή της για την αναγνώριση της συμβολής της στην 84η ΔΕΘ και υπογραμμίζει την προσήλωσή της στη στήριξη του κορυφαίου εκθεσιακού θεσμού για τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρεια Ελλάδα και τη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Διοίκηση και τα στελέχη της ΟΛΘ ΑΕ συναντήθηκαν με πελάτες και εμπορικούς συνεργάτες της εταιρείας, εκπροσώπους προξενικών αρχών, δημοσιών φορέων και επιμελητηρίων, όπου τους δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουν την εξέλιξη του επενδυτικού προγράμματος της ΟΛΘ ΑΕ. Επίσης, το περίπτερο του Οργανισμού επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, υπουργοί και βουλευτές.

Ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης & ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, κ. Σωτήρης Θεοφάνης
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ κ. Σ. Θεοφάνης και ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της ΟΛΘ ΑΕ κ. Franco Nicola Cupolo