Θεσ/νίκη: Κλείνει η Βενιζέλου για τέσσερις μήνες λόγω μετρό- Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Πέμπτη (19/9)

Από την Πέμπτη (19/9) κλείνει για τα οχήματα η οδός Βενιζέλου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία λόγω των εργασιών στον σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις οποίες ανακοίνωσε η Τροχαία Θεσσαλονίκης και θα ισχύσουν για τέσσερις μήνες αρχής γενομένης από την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, έχουν ως εξής.

1. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ερμού, Αγίας Σοφίας και Ίωνος Δραγούμη. Επιπροσθέτως η κυκλοφορία στο ανωτέρω αποκλεισμένο τμήμα καθώς επίσης και στις κάθετες οδούς που συμβάλλουν σε αυτό, θα διεξάγεται μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών και για τις κινήσεις των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

2.    Επανέρχεται στην κυκλοφορία η άνοδος της οδού Ελ. Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Εγνατία.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Στο μεταξύ, σήμερα (16/9) ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Εγνατία και με την ολοκλήρωσή τους θα δοθεί σε κυκλοφορία το τμήμα από τη Χαλκέων μέχρι τη Βενιζέλου, καθώς και το τμήμα της Βενιζέλου πάνω από την Εγνατία.

(φωτογραφία αρχείου)