Θεσ/νίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Μοναστηρίου- Με μια λωρίδα λιγότερη για 4 μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από την Πέμπτη (19/9) και για 4 μήνες και στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος του σταθμού «Δημοκρατίας» του μετρό Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών για την κατασκευή της κεντρικής νησίδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αττικό Μετρό, σε τμήμα της Μοναστηρίου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα, ενώ τα οχήματα που κατεβαίνουν από την οδό Προμηθέως, θα μπορούν να στρίβουν μόνο δεξιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αττικό Μετρό αναφέρει τα εξής:

«Για την εκτέλεση των εργασιών κατασκευής της κεντρικής νησίδας στην οδό Μοναστηρίου στο ύψος του σταθμού «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», είναι αναγκαία η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ως εξής

1. Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Μοναστηρίου, από τη συμβολή με την οδό Μιχαήλ Καλού έως τη συμβολή της με την οδό Ενωτικών. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Μοναστηρίου θα πραγματοποιείται με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

2. Για τα οχήματα που κινούνται στη κάθοδο της οδού Προμηθέως προς την οδό Μοναστηριού επιτρέπεται μόνο η δεξιά στροφή προς τα δυτικά (προς Σιδηροδρομικό Σταθμό)

Οι ρυθμίσεις αυτές θα τεθούν σε εφαρμογή την ερχόμενη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 και η διάρκειά τους υπολογίζεται σε χρονικό διάστημα περίπου 4 μηνών».

Υπενθυμίζεται πως από την Πέμπτη (19/9) και για τέσσερις μήνες θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στην οδό Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης, καθώς κλείνει το τμήμα της οδού από την Ερμού μέχρι την Εγνατία.