ΓΑΔΘ: Νέες αστυνομικές επιχειρήσεις για την πάταξη της παραβατικότητας- 22 συλλήψεις σε ένα 24ωρο

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι ειδικές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ) για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης, και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

-12 άτομα για περιπτώσεις κλοπών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο αλλοδαπών, οι οποίοι πρωινές ώρες χθες (16-09-2019) προέβησαν σε τρεις κλοπές κινητών τηλεφώνων και πορτοφολιού, από καταστήματα και περίπτερο στο κέντρο της πόλης.

-2 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.
Μεταξύ αυτών, 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Ευκαρπίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακρίτριας Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με το οποίο διατάχθηκε η σύλληψή του για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

-7 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

-1 άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν 110 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 3 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

(φωτογραφία αρχείου)