Σάββας Αναστασιάδης: Θετική εξέλιξη η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με 100 αστυνομικούς!

Πολύ θετική εξέλιξη χαρακτήρισε ο βουλευτής ΝΔ  Β΄ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  για  ενίσχυση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ),  με  τη  μετακίνηση 100 Αστυνομικών από Αθήνα.

 Η δήλωση του κ. Αναστασιάδη έχει ως εξής:

«Θεωρώ πολύ  θετική εξέλιξη για την ασφάλεια των πολιτών  του Νομού Θεσσαλονίκης,  την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  να ενισχυθούν οι πολύπαθες Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης με 100 Αστυνομικούς με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις του τρέχοντος έτους 2019.

Από την πλευρά μου αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση, καθώς πιστεύω  ότι βοήθησε στην απόφαση αυτή του κ. Χρυσοχοϊδη και η δική μου παρέμβαση-ενημέρωση στη συνάντηση που είχαμε πριν από μια εβδομάδα, και το υπόμνημα που του παρέδωσα, στο οποίο γινόταν αναλυτική αναφορά  για τα προβλήματα αστυνόμευσης, τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικές υποδομές στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Πέρα από το ότι του είχα προτείνει  να αυξήσει τον αριθμό μετακίνησης αστυνομικών από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να παρέχεται, καλύτερη αστυνόμευση σε κάθε γειτονιά του Νομού, κάτι που έγινε ήδη, αναμένω και την ενίσχυση και την αναβάθμιση των  αστυνομικών σταθμών και τμημάτων της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, που του είχα ζητήσει επίσης».