Γαλήνη: Χρησιμοποιημένα λάδια έριξαν ασυνείδητοι σε παιδική χαρά!

Έκκληση προς τους πολίτες να επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς τους δημόσιους και δημοτικούς χώρους -πολλώ δε μάλλον προς αυτούς που χρησιμοποιούνται από παιδιά- απευθύνει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, με αφορμή το θλιβερό περιστατικό με την απόρριψη χρησιμοποιημένων λαδιών που σημειώθηκε σε μια ολοκαίνουρια παιδική χαρά στην περιοχή της Γαλήνης.

Έπειτα από καταγγελίες που δέχθηκαν αργά χτες το απόγευμα από κατοίκους της περιοχής, ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Καθημερινότητας προχώρησαν άμεσα σε εργασίες καθαρισμού της παιδικής χαράς, ώστε αυτή να αποδοθεί και πάλι στη χρήση των μικρών παιδιών.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για το περιστατικό αυτό, σημειώνοντας ότι είναι αδιανόητο να προκαλούνται καταστροφές σε κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους.

«Ο δήμος Ωραιοκάστρου προφανώς και επενέβη άμεσα, για να αποκαταστήσει τον χώρο και να τον αποδώσει ταχύτατα στα παιδιά της περιοχής, ώστε να απολαύσουν και πάλι ξέγνοιαστα το παιχνίδι τους. Κάνω επίκληση, όμως, στην υπευθυνότητα καθενός από εμάς ως ενεργού πολίτη, ώστε να μη γίνουμε μάρτυρες ανάλογων περιστατικών ποτέ ξανά», τόνισε ο κ. Τσακίρης.