Θεσ/νίκη: Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου θα πραγματοποιούνται σήμερα (14/10) εργασίες συντήρησης

Συνεχίζονται και σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, οι εργασίες συντήρησης που υλοποιούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων και στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν:

α) εργασίες συντήρησης πρασίνου κατά μήκος της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Νέα Μουδανιά, από το Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου, στο δεξί πρανές του δρόμου. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 07:00 π.μ. ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

β) εργασίες συντήρησης πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, από τον Κόμβο 11 (Πυλαία) έως το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου δεξιά της οδού. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσε καιρικές συνθήκες.

 

Στην 28η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου-Επανομής

Επίσης, συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην 28η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου-Επανομής από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα και κοπή χόρτων επί της 28ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου-Επανομής. Ειδικότερα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν:
α) στην έξοδο του οικισμού Πλαγιαρίου, στη διασταύρωση για το παιδικό χωριό SOS στην κατεύθυνση προς Επανομή
β) Στο οδικό τμήμα περίπου 300 μέτρα πριν το φανάρι για Ν. Μηχανιώνα, με κατεύθυνση προς την Επανομή
γ) Στον ισόπεδο κόμβο για Ν. Μηχανιώνα στην κατεύθυνση προς Πλαγιάρι
δ) Στην είσοδο του οικισμού της Επανομής στο ρεύμα εξόδου προς Πλαγιάρι
Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.
Η ώρα έναρξης των εργασιών, που θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, θα είναι στις 7.30 το πρωί.

 

2η ΕΟ Θεσσαλονίκης Καβάλας

Τέλος, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιούνται στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας από σήμερα έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της 2ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.
Η ώρα έναρξης των εργασιών, που θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, θα είναι στις 7.00 το πρωί.