Από 10-12 Ιανουαρίου 2020 η Διεθνής Έκθεση Οπτικών opti στο Μόναχο- Πώς μπορούν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι

Από τις 10 έως και τις 12 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί, στο Μόναχο, η επόμενη ετήσια Διεθνής Έκθεση Οπτικών opti, με διοργανωτή τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, GHM, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους διοργανωτές της Γερμανίας.

Στην opti 2019, περισσότεροι από 630 εκθέτες προερχόμενοι από 40 χώρες, παρουσίασαν τα προϊόντα τους και τις εξελίξεις του κλάδου των οπτικών σε από 28.000 εμπορικούς επισκέπτες. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν τρεις εταιρίες.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της opti 2019, η έκθεση της Γερμανίας «έχει εδραιωθεί ως η πρώτη εκθεσιακή πλατφόρμα της χρονιάς» με το 94% των συμμετεχόντων να αξιολογούν τη διοργάνωση από «πολύ καλή» έως «άριστη» και το 92% των εκθετών να δηλώνουν ότι θα συμμετέχουν και την επόμενη χρονιά».

Πλέον, η έκθεση αριθμεί 6 αίθουσες και σημειώνεται ότι είναι η πρώτη διοργάνωση στην Ευρώπη, που παρουσιάζει όλες τις επαναστατικές εξελίξεις του κλάδου και τις προοπτικές του.

Ως highlights της έκθεσης opti 2019 ξεχώρισαν το οpti FORUM, στο οποίο όλοι οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να παρακολουθήσουν τις καλύτερες διαλέξεις του κλάδου και το 3ο BLOGGERSPECTACLE με την απονομή του BLOGGER SPECTACLE Award 2019, σε ένα νεοεμφανιζόμενο optic designer.

Ορισμένα από τα εκθέματα, που διατίθενται στην opti, είναι:

LASER
Εξοπλισμός εργαστηρίων οπτικών ειδών
Ειδικά βαρόμετρα/θερμόμετρα,
Εργαλεία οπτομετρίας και οφθαλμικά όργανα
Σκελετοί οράσεως, ηλίου, άθλησης, φακοί επαφής, προστατευτικοί φακοί για τον ήλιο
Εξαρτήματα γυαλιών και φακών επαφής, θήκες, υγρά φακών, βοηθήματα καθαρισμού
και συντήρησης

Τεχνικές γυαλίσματος οπτικών γυαλιών
Μικροσκόπια
Υποστηρικτικά συστήματα όρασης
Κλαδική λογοτεχνία και τρόποι μετεκπαίδευσης
Συμβουλευτικές λύσεις στην επιχείρηση
Μηχανογραφική επεξεργασία στοιχείων, software

Σημειώνεται ότι από το 2021 θα αλλάζει διαδοχικά η τοποθεσία της έκθεσης, με τη Στουτγάρδη να υποδέχεται τη χρονιά αυτή τη διοργάνωση. Την απόφαση αυτή έλαβε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου λόγω της Διεθνούς Έκθεσης BAU, που πραγματοποιείται στο Μόναχο κάθε δύο χρόνια, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της opti.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να λάβει μέρος ως εκθέτης στην opti, μπορεί να επικοινωνεί με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να επισκεφθεί την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr. Πληροφορίες και online κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.opti.de.