Θεσ/νίκη: Εκδήλωση για τις δυνατότητες εξυγίανσης των άτυπων βιομηχανικών συγκεντρώσεων στις 27/11

Οι δυνατότητες εξυγίανσης των άτυπων βιομηχανικών συγκεντρώσεων αποτελούν το θέμα εκδήλωσης, που διοργανώνεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Τσιμισκή 29) και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δώσει στην επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής μας την ευκαιρία επαρκούς εμβάθυνσης στο θέμα, με την συμμετοχή και παρουσία στην εκδήλωση αρμόδιων παραγόντων τόσο της Περιφέρειας Κεντρικής. Μακεδονίας και των Δήμων όσο και έμπειρων τεχνικών συμβούλων.

Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών, θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την online δήλωση για τη δωρεάν συμμετοχή τους μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

Το λεπτομερές πρόγραμμα και τους ομιλητές της διοργάνωσης μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ (www.ebeth.gr, πατήστε ΕΔΩ).

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων, στο ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132).