Ωραιόκαστρο: Παρέμβαση από άμβωνος για τον νέο σταθμό διοδίων στην εξωτερική περιφερειακή οδό

Παρέμβαση από άμβωνος για το θέμα των διοδίων που θα λειτουργήσουν από αύριο (18/11) στην εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης στο ύψος του Ωραιοκάστρου έκανε σήμερα το πρωί ο πατέρας Νικόλαος, εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο.

«Πρέπει να αντιδράσετε. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, να υπάρχουν 13 διόδια μέχρι την Αθήνα και τώρα να προστίθεται ακόμη ένα….. Δεν έχει σημασία αν η τιμή είναι 0,50 ευρώ. Σημασία έχει ότι πολλοί συντοπίτες μας χρειάζεται να διασχίσουν καθημερινά τον δρόμο αυτό 2 και 3 φορές….», είπε στο τέλος της Κυριακάτικης Λειτουργίας απευθυνόμενος στους κατοίκους του Ωραιοκάστρου και πρόσθεσε: «Ο δήμος έπρεπε να αντιδράσει από καιρό και όχι την τελευταία στιγμή… Δεν μπορεί όλα να συμβαίνουν στη δυτική Θεσσαλονίκη. Συγκοινωνίες προβληματικές, μετρό θα δούμε πότε θα γίνει στην δυτική Θεσσαλονίκη μας είπαν…. Η τοπική κοινωνία πού είναι», διερωτήθηκε.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου με επιστολή του προς τον υπουργό Μεταφορών, Κ. Καραμανλή ζητούσε την απαλλαγή των κατοίκων και των επαγγελματιών του δήμου από τα τέλη διέλευσης στον νέο σταθμό διοδίων.

Πηγή: avatonpress.gr