ΣΕΠΕΕ: Έως 4/12 οι αιτήσεις συμμετοχής στη Munich Fabric Start Sourcing για εταιρίες ιδιωτικής ετικέτας

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Έτοιμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ) θα οργανώσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά την συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση Munich Fabric Start Sourcing, που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2020.

Η Munich Fabric Start αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση νημάτων, υφασμάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ στην Γερμανία και τις γερμανόφωνες περιοχές (Αυστρία – Ολλανδία – Ελβετία). Την έκθεση του Σεπτεμβρίου 2019 επισκέφθηκαν περισσότεροι από 20.000 αγοραστές, ενώ οι εκθέτες ξεπέρασαν τους 1.000, από 35 χώρες.

Το Sourcing αποτελεί ένα σχετικά νέο τμήμα της έκθεσης το οποίο αφορά παραγωγικές εταιρείες private label. Το τμήμα αυτό το επισκέπτονται γνωστές αλυσίδες και Brands που ενδιαφέρονται για να εντοπίσουν επιχειρήσεις Private label. Το συγκεκριμένο τμήμα της έκθεσης αποτελεί την μοναδική έκθεση Private label στη Γερμανία και τις γύρω γερμανόφωνες χώρες.

Λόγω του περιορισμένου χώρου οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους το αργότερο έως τη Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΣΕΠΕΕ, αρμόδια κ. Βασιλική Καβατζίκη. Τηλ 2310-257075, Εmail info@greekfashion.gr