Συνελήφθησαν εφοριακοί που εκβίαζαν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή- Χειροπέδες και στη λογίστρια

Θύμα εκβιασμού από δύο εφοριακούς που του ζήτησαν χρήματα προκειμένου να κλείσουν φορολογική του υπόθεση, έπεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ηρακλή, Σωτήρης Κωνσταντινίδης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι εφοριακοί φέρεται να του ζήτησαν 7.000 ευρώ (σ.σ. το ποσό μετά από διαπραγματεύσεις έπεσε στα 6.000 ευρώ) για να αποφύγει όπως είπαν πρόστιμο 17.000 ευρώ που θα προέκυπτε από τον έλεγχο της επιχείρησης την οποία διατηρούσε στο παρελθόν.

Οι δύο εφοριακοί φέρεται να ήρθαν σε επαφή με τη λογίστρια του θύματος όταν ανακάλυψαν σε έλεγχο που έκαναν ότι υπήρχε ένα ποσό που δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί. Απαίτησαν έτσι το προαναφερθέν ποσό για να… κλείσει η εκκρεμότητα.

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω η λογίστρια του πρώην ποδοσφαιριστή μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού και ακολούθησαν οι συλλήψεις των δύο υπαλλήλων Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής ομάδας, δωροληψίας υπαλλήλου, εμπορίας επιρροής – μεσάζοντες και εκβίασης.