ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:«Η Φανταστική Φοίβη Κάνει Φίλους» της Χριστιάνα Γραμματικούδη-Κώνστα στις 30/11 στο Θέα/tro

«Η Φανταστική Φοίβη Κάνει Φίλους» τιτλοφορείται το πρωτότυπο παιδικό βιβλίο τής Χριστιάνας Γραμματικούδη-Κώνστα που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις iWrite.

Μέσα από την κομψή αφήγηση της Χριστιάνας Γραμματικούδη-Κώνστα και την μοντέρνα εικονογράφηση της Ιφιγένειας Σιδέρη, ένα φανταστικό παραμύθι ζωντανεύει με πρωταγωνίστρια την Φανταστική Φοίβη. Αυτή η γλυκιά ιστορία, αγγίζει σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μεταξύ τους, όπως η αποδοχή της διαφορετικότητας, η διαχείριση της απόρριψης και η φιλία.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στο καφέ Θέα/tro, άνωθεν του Βασιλικού Θεάτρου Θεσσαλονίκης, στις 12.30 μετά το μεσημέρι.

Για το βιβλίο -το οποίο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού- εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν η Εβίτα Ζιούδρου (Κλινική Γλωσσολόγος, Υπεύθυνη των Κέντρων Λόγου και Μάθησης Plasis World), η Χρυσάνθη Βουδούρη (Θεατρολόγος, Εκπαιδευτικός και Αφηγήτρια) και η Ευλαμπία Τσιρέλη (Συγγραφέας και Διδάσκουσα δημιουργικής γραφής).

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο τ. Δήμαρχος Καλαμαριάς, Χριστόδουλος Οικονομίδης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.