Καλαμαριά: Εξιχνιάσθηκαν 15 διαρρήξεις αυτοκινήτων- Επ’ αυτοφώρω σύλληψη του δράστη

Οι συνεχείς αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη νεαρού αλλοδαπού, ο οποίος ενέχεται σε πολυάριθμες περιπτώσεις διαρρήξεων οχημάτων στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου 2019, έπειτα από καταγγελίες για άτομα που διαπράττουν διαρρήξεις οχημάτων στην Καλαμαριά, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας εντόπισαν τον νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, διέρρηξαν τις προηγούμενες ώρες συνολικά έξι οχήματα, στα οποία εισέρχονταν αφού πρώτα έσπαγαν το φινιστρίνι τους.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο δίμηνο διέπραξαν με την ίδια μέθοδο ακόμη εννέα διαρρήξεις αυτοκινήτων στην ίδια περιοχή.

Η λεία των δραστών περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Κλοπή κινητού μέσα σε λεωφορείο

Επίσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο συλληφθείς ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών κλοπής κινητού τηλεφώνου από επιβάτιδα αστικού λεωφορείου στο κέντρο της πόλης ξημερώματα της 22-11-2019.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.