Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την Παγκόσμια Βιομηχανική Έκθεση HANNOVER MESSE 2020

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την Παγκόσμια Βιομηχανική Έκθεση HANNOVER MESSE, τη μεγαλύτερη και πληρέστερη του κλάδου, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 – 24 Απριλίου 2020, στο Αννόβερο.

Κύριο θέμα της 73ης διοργάνωσης της HANNOVER MESSE είναι ο βιομηχανικός μετασχηματισμός (Industrial Transformation). Καθώς η Βιομηχανία 4.0 (Industry 4.0) οδηγεί στη σύγκλιση της παραγωγής και της εφοδιαστικής αλυσίδας, η Deutsche Messe AG, διοργανωτής της έκθεσης, σε στενή συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους της βιομηχανίας, ενσωματώνει τα θέματα intralogistics, που καλύπτονται από την CeMAT στη HANNOVER MESSE, έτσι ώστε τα logistics να αποτελούν πυλώνα της νέας μορφής.

Σημειώνεται ότι στην έκθεση του 2019 παρευρέθηκαν περισσότεροι από 215.000 επισκέπτες, εκ των οποίων το 40% προήλθε από χώρες εκτός Γερμανίας. Ένα ρεκόρ που υπογραμμίζει τη διεθνή σημασία της έκθεσης αυτής και δείχνει τη δύναμη της Γερμανίας ως βιομηχανική αγορά. Περίπου 6.500 εκθέτες από όλο τον κόσμο παρουσίασαν λύσεις για το μέλλον της παραγωγής και του ενεργειακού εφοδιασμού, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 500 παραδειγμάτων για την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης στη βιομηχανική παραγωγή, εφαρμογές 5G και λύσεις για την ενεργειακή μετάβαση στη νέα εποχή και την κινητικότητα. Η ρομποτική αποτέλεσε επίσης μια μεγάλη θεματική της έκθεσης. Οι κορυφαίοι κατασκευαστές ρομπότ και οι νεοσύστατες εταιρίες ρομποτικής παρουσίασαν πραγματικές εφαρμογές σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας.

Σε μια εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού, η HANNOVER MESSE εξελίσσεται διαρκώς. Χάρη σε μια στρατηγική ανακατασκευή με το συνδυασμό νέων θεματικών ενοτήτων όπως: Engineered Parts & Solutions, Logistics Compressed Air and Vacuum Technology Automation, Motion and Drives, Energy Solutions, Digital Ecosystems και Future Lab, η έκθεση πρόκειται να υπογραμμίσει τον ρόλο της ως η κορυφαία βιτρίνα βιομηχανικής τεχνολογίας στον κόσμο. Διαθέτοντας τις παραπάνω επτά βασικές κατηγορίες, η νέα δομή της έκθεσης θα θέσει το στάδιο για περαιτέρω ανάπτυξη στα βασικά τμήματα της βιομηχανίας, της ενέργειας και των logistics.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να προμηθευτεί κάρτες εισόδου και να επωφεληθεί από τις προνομιακές τιμές, που ισχύουν κατά την προπώληση, μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Deutsche Messe AG στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ. 210 6419019 ή να επισκεφθεί την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-chamber.gr