«Με τα μάτια της Ηλέκτρας»: Θεατρική παράσταση (4/12) με ελεύθερη είσοδο στο «Αλέξανδρος»

Στη θεατρική σκηνή μεταφέρεται το βιβλίο «Με τα μάτια της Ηλέκτρας» της Βασιλικής Ι. Τάνου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Γερμανός». Πρόκειται για ένα σουρεαλιστικό μυθιστόρημα που μιλά για την αποδοχή της διαφορετικότητας, τη δύναμη της φιλίας και τη σπουδαιότητα της προσφοράς, μέσα από έννοιες όπως ο αλτρουισμός και η αυτοθυσία.
Το θεατρικό δρώμενο θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, στις7.30 μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1). Τη θεατρική ομάδα αποτελούν οι Γιάννης Μαυρίδης, Θεανώ Μεγκουσόγλου, Μαρία Ζήσιου και Χριστίνα Σαρηγιαννίδου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αλέξανδρος Κόπτσης, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Πέτρος Σταγιόπουλος, Προϊστάμενος 1ο ΚΕΣΥ Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γεώργιος Τσιόκος, Φιλόλογος, Διευθυντής 1ου Γυμνασίου Ευκαρπίας.

Για την παράσταση και το βιβλίο στο οποίο βασίζεται θα μιλήσουν η Άντα Φωτοπούλου, βιβλιοθηκονόμος-νηπιαγωγός-συγγραφέας, προϊσταμένη του Τμήματος Προγράμματος και Διά Βίου Μάθησης της Δ/νσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης, η Κυριακή Ροδιάτη, Φιλόλογος 1ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης και η Αναστασία Γκουβατζή, Συντονίστρια Ειδικής Αγωγής 4ο ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας.

Φιλική Συμμετοχή στην εκδήλωση θα έχουν ο ερμηνευτής Γιάννης Δώρας και στο πιάνο ο Μάριος Νικολιδάκης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.