«Μέλι – Honey»: Το νέο βιβλίο της Γιώτας Μήτσιου-Πολυχρονίδου που ανοίγει νέο γαστρονομικό ορίζοντα με πρωτότυπες συνταγές

Έναν νέο γαστρονομικό ορίζοντα, αξιοποιώντας στην κουζίνα το μέλι, ανοίγει με τις πρωτότυπες συνταγές του το βιβλίο της σεφ Γιώτας Μήτσιου –Πολυχρονίδου το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα στο ευρύ κοινό στο αμφιθέατρο Seth Frank της σπουδαστικής
εστίας “Αλίκη Περρωτή” στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Η εκδήλωση της βιβλιοπαρουσίασης είχε ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς την τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερα από 150 άτομα. Εισηγητής και συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο Χρήστος Δόκαλης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ακόμη και μέσω του Skype, ώστε η γεωγραφική απόσταση να μην σταθεί εμπόδιο στην συμμετοχή.

Μετά την παρουσίαση η γνωστή σεφ Γιώτα Μήτσιου – Πολυχρονίδου υποδέχτηκε τους καλεσμένους με ελληνικό Glühwein και χειροποίητο παστέλι, όπως και ροζέ κρασί από το γνωστό οινοποιείο κτήμα Γεροβασιλείου, το οποίο πλαισίωσε ως χορηγός την
παρουσίαση, στον χώρο εκδηλώσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά με τη πετυχημένη σεφ.

Το νέο βιβλίο της κυρίας Μήτσιου Πολυχρονίδου που τιτλοφορείται “Μέλι-Honey” είναι απότοκος της εκπαίδευσης νέων και υφιστάμενων μελισσοκόμων στο πλαίσιο του προγράμματος “Ευδόκιμη Γη” που υλοποιεί η Αμερικανική Γεωργική Σχολή σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη.