Η ταπετσαρία της πόρτας του ΙΧ έκρυβε ηρωίνη!

Τη διοχέτευση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων, απέτρεψαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, συλλαμβάνοντας ένα μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για 38χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί, εντόπισαν τον 38χρονο απογευματινές ώρες χθες (14-12-2019) να κινείται με ΙΧΕ αυτοκίνητο στην ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης και σε έλεγχο που διενήργησαν στο ύψος της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου επιμελώς κρυμμένα στην ταπετσαρία της πίσω αριστερής πόρτας 11 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 672 γραμμαρίων, καθώς και 1 δέμα κοκαΐνης βάρους 154 γραμμαρίων (φωτογραφία).

Τη συγκεκριμένη ποσότητα μετέφερε ο δράστης από την Αθήνα με σκοπό την παράδοσή της σε άλλα μέλη του κυκλώματος για την περαιτέρω διακίνησή της στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.