Από 24 έως 27/2/2020 η Διεθνής Έκθεση Μόδας CPM στη Μόσχα με 1.300 brands από 30 χώρες

Τη Νο1 διεθνή έκθεση και πλατφόρμα παραγγελιών για την αγορά της Ρωσίας και της Ανατολικής Ευρώπης αποτελεί εδώ και 17 χρόνια η διεθνής έκθεση CPM η οποία διοργανώνεται από την “Messe Düsseldorf Moscow”, σε στενή συνεργασία με την IGEDO Company Düsseldorf.

Η 34η έκθεση ξεκινά στις 24 Φεβρουαρίου 2020 και αφορά παραγγελίες για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020-2021. Οι εγκαταστάσεις της καλύπτουν μια έκταση 21.000 τ.μ. στην οποία συμμετέχουν ως εκθέτες 1.300 brands από 30 χώρες και αναμένονται περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες από 50 διαφορετικές εθνικότητες.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της OOO Messe Düsseldorf Moscow, Thomas Stenzel, «στη Ρωσία, ο χειμώνας και η μόδα πάνε χέρι-χέρι ως δήλωση στυλ! Η 34η διοργάνωση της έκθεσης CPM δεν θα σηματοδοτήσει μόνο την αρχή μιας νέας δεκαετίας όσον αφορά τις τάσεις: η τάση των Ρώσων καταναλωτών να δαπανήσουν παρακινείται από τη συνεχή ενημέρωσή τους για τη μόδα, γεγονός που γίνεται αντιληπτό τόσο στις πόλεις όσο και στις σύγχρονες περιοχές χειμερινών σπορ. Τα διεθνή και ρωσικά brands επωφελούνται από τον έντονο ανταγωνισμό. Η CPM είναι ένα γεγονός που πρέπει να παρακολουθήσετε, προσανατολισμένο στο εμπόριο. Δημοφιλής, με επισκέπτες από όλα τα μέρη της Ρωσίας και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, προσφέρει μια απαράμιλλη εξειδικευμένη σειρά τάσεων, τεχνικές πωλήσεων και δυνατότητα για εισαγωγές/εξαγωγές».

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος), η CPM περιλαμβάνει τα τμήματα: Premium, Accessories & Shoes, Body & Beach (στο οποίο προστέθηκε το νεοσύστατο Area for Sport, Active & Yoga Wear) και το νέο τμήμα που εγκαινιάστηκε στην έκθεση του Σεπτεμβρίου 2019, το CPM Shop & Retail Solutions. Πρόκειται για ένα τμήμα που εστιάζει στον εξοπλισμό καταστημάτων και λιανικής και σε νέες τεχνολογίες που υποστηρίζουν την ανάπτυξη των καταστημάτων λιανικής.

Η συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων ενισχύεται στην έκθεση του Φεβρουαρίου με την υποστήριξη του Enterprise Greece. Χάρις στην περαιτέρω χρηματοδότηση, αρκετά νέα brands προστέθηκαν στη λίστα.

Η προσεχής έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 24-27 Φεβρουαρίου 2020 στο Expocentre Moscow. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση στην ιστοσελίδα: www.cpm-moscow.com