Διανομή 1.040 γευμάτων κάθε μήνα από «Μασούτη» & «Αποστολή»

Μετά την Αττική το πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» συνεχίστηκε στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Στο πρόγραμμα ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και η «Διαμαντής Μασούτης ΑΕ» και προσφέρουν δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες οικογένειες.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, για να μπορέσουν να στρώσουν χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να νιώσουν χαρούμενοι τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων πολλοί συνάνθρωποί μας, μοιράστηκαν δέματα σε ενορίες της Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ορεστιάδας, και Διδυμότειχου.

Η ουσιαστική αυτή στρατηγική συνεργασία περιλαμβάνει τη μηνιαία διανομή 1.040 δεμάτων με τρόφιμα σε ευάλωτες οικογένειες στις περιοχές: Ορεστιάδας, Διδυμότειχου, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Ιωαννίνων και Αττικής, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Μητροπόλεις. Η επιλογή των οικογενειών που στηρίζονται -καταλήγει η ανακοίνωση- γίνεται αποκλειστικά από την «Αποστολή», επί τη βάσει της μεθοδολογίας μοριοδότησης που ακολουθεί στα κριτήρια επιλογής των επωφελούμενων.