ΙΚΕΑ: Διακρίθηκε στα Interiors Awards 2020 στην κατηγορία «Αλυσίδα Καταστημάτων Λιανικής»

H ΙΚΕΑ, εταιρία του Ομίλου FOURLIS, διακρίθηκε σταInteriorsAwards 2020, στην κατηγορία «Αλυσίδα Καταστημάτων Λιανικής» με Bronze Βραβείο για την ανανέωση του τμήματος υπνοδωματίου στο κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός.

Ο θεσμός των Interiors Awards, που διοργάνωσε στις 11 Δεκεμβρίου το Build της Boussias Communications, δημιουργήθηκε για να επιβραβεύσει χώρους με αισθητική που δεν κάνουν εκπτώσεις στη λειτουργικότητα. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «το Bronze Βραβείο στα Interiors Awards 2020 αποτελεί διάκριση για τη συνεχή επένδυση της ΙΚΕΑ στη δημιουργία χώρων υψηλής αισθητικής. Τα φυσικά καταστήματα ΙΚΕΑ παραμένουν βασικό μέσο παρουσίασης των προϊόντων, καλώντας του καταναλωτές να αντλήσουν έμπνευση μέσα από τους έτοιμους χώρους που υπάρχουν και να ανακαλύψουν λειτουργικές λύσεις για το σπίτι τους, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουν την αγοραστική εμπειρία, για εύκολες και γρήγορες αγορές».

Η Communication &Interior Design Manager του καταστήματος ΙΚΕΑ Κηφισός κ. Μπέσσυ Φυτέα, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη διάκριση της ΙΚΕΑ στα βραβεία Interiors Awards 2020. H δημιουργία θετικής εμπειρίας στα καταστήματά μας αποτελεί προτεραιότητά μας και το βραβείο αυτό μας δίνει κίνητρο να παραμένουμε προσηλωμένοι στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας προσφέροντας παράλληλα έμπνευση με μοναδικές ιδέες και λειτουργικές λύσεις».