Πλήθος εκδηλώσεων την Παρασκευή (27/12) στη χριστουγεννιάτικη Νάουσα- Δείτε το πρόγραμμα

Με σύνθημα «Ελάτε να ζεστάνουμε τις καρδιές μας με αγάπη!» ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κώστα Καλδάρα, με την συμμετοχή φορέων, συλλόγων και της κοινωνίας της Νάουσας διοργανώνει την Ημέρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, στην πλατεία Καρατάσου, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

• 12.30 Χριστουγεννιάτικες Μελωδίεςαπό την Χορωδία ΚΑΠΗ Ν.Π.Κ.Π. & Α Δήμου Νάουσας
• 13.00 ανάγνωση ποιημάτων από Ελληνόπουλα και Προσφυγόπουλα
(αναφορά και άκουσμα στο μουσικό κομμάτι « Το τραγούδι της Ειρήνης» της κ. Σερδαρίδου)
• 13.30 μουσική παράσταση από τα προσφυγόπουλα- συμμετοχή της ομάδας Glee από την Εστία Μουσών
• 14.00 Μουσική παράσταση από το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ( ΕΕΕ.ΕΚ) Νάουσας, φωνή : η μαθήτρια Κατερίνα Καμτσικά, πιάνο:η καθηγήτρια Μαριλένα Σάλτα.

Παράλληλη δράση: οι καλλιτέχνες Κώστας Καλδάρας και Αλέξανδρος Τσάκωνας ζωγραφίζουν με θέμα : «Αγάπη και Αλληλεγγύη»
• 14.30 χριστουγεννιάτικες χορογραφίες και streetdance από τον πολιτιστικό σύλλογο «BODYCONTROL»

Παράλληλες δράσεις: α)εικαστική δράση με την εκπαιδευτικό Ελένη Δημοπούλου και τον Αλέξανδρο Τσάκωνα, με τα παιδιά να αυτοσχεδιάζουν ζωγραφίζοντας β) ψηφιακή έκθεση φωτογραφιών με θέμα: « Σπίτι μου, σπιτάκι μου» από το εργαστήρι φωτογραφίας Δήμου Νάουσας του κ. Χρήστου Μητσιάνη, β) παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Σύνορα Κλειστά» σε σκηνοθεσία Κουφονίκου Γιάννη, παραγωγή TimKelly και συμπαραγωγή της Λέσχης Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας «Κινηματόδροσις».

• 15.00 Δημιουργική και ψυχαγωγική απασχόληση για παιδιάαπό τον πολιτιστικό σύλλογο “Artville”.
• 15.30 Δράση του 3ου Γυμνασίου Νάουσας στο πλαίσιο τουERASMUSPLUS “WeareEuropean, weareequal”, «Είμαστε ίσοι μέσα από την διαφορετικότητα μας» (με παράλληλη έκθεση ζωγραφικής και παρουσίαση βίντεο
• 16.00 Ανταμώνουμε όλοι μαζί και χορεύουμε παραδοσιακούς χορούς- οργάνωση και συμμετοχή των χορευτών των παραδοσιακών συλλόγων Νάουσας Πυρσός, Αράπιτσα, Βλάχοι, Άρκτος, Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας, Όμιλος Γενίτσαροι και Μπούλες.
• 16.30 από το Ωδείο Αριστοτέλη ο Δημήτρης Δολδούρης τραγούδι και κιθάρα και Στέλιος Κοσμίδης τραγούδι- ηλεκτρική κιθάρα
• 17.30 Μουσικές μελωδίες από την Φιλαρμονική Ορχήστρα Νάουσας
• 18.00 ο Μίμης Νικολόπουλος και το συγκρότημα του
• 18.30 ο Κώστας Τηλαβερίδης με την κιθάρα του
• 19.00 το μουσικό συγκρότημα «Μπούσουλας»
• 19.30 το μουσικό συγκρότημα του κ.Νίκου Χατζηνικολάου τηςPfizer,
• 20.00 οι τραγουδιστές Αλίκη Γιαννικοπούλου (από Θεσσαλονίκη), ο Βαγγέλης Κόντος, Τρύφωνας Μπαϊτσης, Δήμητρα Καραφούσια, Αποστόλης Ζαφειρίου, Αργύρης Διαμαντής, Δέσποινα Παρίση.

Στην παρουσίαση και στον συντονισμό ο Γεώργιος Κασαπίδης και η Κατερίνα Βογιατζούλη.
Τα ζαχαροπλαστεία «Θανασούλης»,«Σούλα»,«Ρίζος» και «Τζέπος» θα προσφέρουν «Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα», το κατάστημα καφέ- μπαρ «Home» θα προσφέρει ζεστό κρασί και το κατάστημα «GRILLHOUSEΜπούκτσης» « hotdog».

Την ίδια μέρα (Παρασκευή 27/12) ο Δήμος Νάουσας, σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους διοργανώνουν την εκδήλωση «Santa Claus is rolling to town».

Με αφετηρία στις 18:00 από την Πλατεία Καρατάσου ο Αϊ Βασίλης θα πραγματοποιήσει με roller βόλτα σε κεντρικά σημεία της Νάουσας, με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων, εθελοντών και με την συνοδεία αθλητών και δρομέων του Ε.Ο.Σ Νάουσας, του Σ.Χ.Ο. Βέροιας, της Γ.Ε. Νάουσας, του Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκης, του Ομίλου Αντισφαίρισης Νάουσας, της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Νάουσας, του Α.Σ.Π.Τ. «Κένταυρος» Νάουσας και του Α.Γ.Σ. Taekwondo Νάουσας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του δήμου Νάουσας η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί και την έναρξη της χειμερινής περιόδου στο Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια».