Αλγερινός απειλούσε με… σφαγές και βιασμούς τους Έλληνες μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ- Επιτέθηκε σε επιβάτες και στην ομάδα ασφάλειας του Οργανισμού!

Σοκαρισμένοι οι επιβάτες λεωφορείου της γραμμής 10 (Χαριλάου- Ν.Σ. Σταθμός) του ΟΑΣΘ άκουγαν έναν Αλγερινό να εξαπολύει τρομοκρατικές απειλές εναντίον των Ελλήνων, αφού προηγουμένως είχε κλέψει το κινητό ενός ηλικιωμένου. Μάλιστα, κάποιοι δέχτηκαν και επίθεση από τον… θερμόαιμο αλλοδαπό ο οποίος ωστόσο συνελήφθη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το thinksimple.gr, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (3/1) στη στάση «Αντιγονιδών». Μόλις έγινε αντιληπτή η κλοπή του κινητού ο οδηγός του λεωφορείου αντέδρασε άμεσα και ειδοποίησε την ιδιωτική ομάδα ασφάλειας του ΟΑΣΘ, καθώς και την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασε πρώτη η ομάδα ασφάλειας του ΟΑΣΘ και ακινητοποίησε τον επιθετικό κλέφτη ο οποίος χτύπησε επιβάτες, αλλά και τα μέλη της ομάδα ασφαλείας.

Άφωνοι έμειναν οι επιβάτες όταν άκουσαν και τις τρομοκρατικές απειλές που εκτόξευσε ο Αλγερινός. «Θα σφάξουμε τους Έλληνες. Θα βιάσουμε τις Ελληνίδες γυναίκες», φώναξε ο αλλοδαπός δράστης ο οποίος, σύμφωνα με τους επιβάτες, έβρισε και την Ελλάδα.

Ακολούθησε η προσαγωγή του στο Α.Τ. Δωδεκανήσου.

Πηγή: thinksimple.gr