Νάουσα: Ανοικτό το οδικό δίκτυο από και προς το Χιονοδρομικό Κέντρο των 3-5 Πηγαδιών- Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος

Με απόλυτη ετοιμότητα, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αντιμετώπισε ο Δήμος Νάουσας την πρώτη χιονόπτωση που σημειώθηκε από νωρίς το πρωί της Κυριακής (05/01/2020) στον ορεινό όγκο του Βερμίου και στο οδικό δίκτυο από και προς το Χονοδρομικό Κέντρο των 3 – 5 Πηγαδιών.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε το απόγευμα της Κυριακής, τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται επί ποδός από νωρίς το πρωί και επισημαίνεται ότι ο δρόμος προς και από το Χιονοδρομικό Κέντρο των 3- 5 Πηγαδιών, καθώς και οι δρόμοι του οδικού δικτύου στους όμορους ορεινούς οικισμούς είναι ανοικτοί και καθαροί.

Ωστόσο καλούνται οι οδηγοί, δημότες και επισκέπτες, που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Βερμίου να έχουν απαραίτητα μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω της κακοκαιρίας και των μετεωρολογικών προβλέψεων για επιδείνωση των καιρικών συνθηκών.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες και τα συνεργεία του Δήμου Νάουσας βρίσκονται σε εγρήγορση και πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν περαιτέρω χιονοπτώσεις και επιδείνωση των καιρικών συνθηκών.