Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων στο ΣτΕ

Το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων καλεί τους συνταξιούχους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου, στις 8:30 το πρωί, στην οδό Πανεπιστημίου 47-49, στην Αθήνα.

«Να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα, για την επιχειρούμενη μεθόδευση της κυβέρνησης να νομιμοποιήσει τις περικοπές των μνημονιακών νόμων από το 2010 έως και σήμερα, καθώς και την νομιμοποίηση του νόμου Κατρούγκαλου, που προεκλογικά στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης, ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, διαβεβαίωνε ότι θα καταργήσει τον απαράδεκτο νόμο Κατρούγκαλου» σημειώνει στην ανακοίνωσή του το Δίκτυο και καλεί τα μέλη του και όλους τους συνταξιούχους «να δηλώσουμε με την παρουσία μας την αγωνία μας. Η σύνταξή μας, είναι η περιουσία μας. Είναι οι κόποι μιας ζωής. Καλούμαστε να την προστατέψουμε».

Η Συσπείρωση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΣτΕ προγραμματίζουν την ίδια μέρα και τα μέλη του Μικτού Ενωτικού Ταξικού Συνταξιουχικού κινήματος «Η συσπείρωση». Μάλιστα την Πέμπτη (9/1), στις 11:00 πμ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, η διοίκηση του σωματείου θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα μαζί με άλλα σωματεία συνταξιούχων.