ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για την ασφάλιση της επιχείρησης στις 20/1

«Η ασφάλιση της επιχείρησης» είναι το θέμα εκδήλωσης, που πραγματοποιείται τη Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 στις 18.00 στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από διακεκριμένους ομιλητές, για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ασφάλιση και την προστασία των επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, θα αναλυθούν θέματα αστικής ευθύνης και επαγγελματικών ευθυνών, ασφάλισης της περιουσίας της επιχείρησης, ομαδικών ασφαλίσεων ζωής, συντάξεων, υγείας εργαζομένων.

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, στην οποία δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής, παρακαλούνται να συμπληρώσουν σχετική δήλωση συμμετοχής, έως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
18.00 Προσέλευση
18.30 Χαιρετισμοί: Γιάννης Μασούτης, Πρόεδρος, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ)
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ)
Γιάννης Σταύρου, Α’ Αντιπρόεδρος – Εκτελεστικός, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ)
18.50 Εισαγωγική ομιλία: Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ)
19.05 Ομιλίες: «Επιχειρηματικότητα με ευθύνη» Giuseppe Zorgno, Μέλος ΔΣ, Πρόεδρος Επιτροπής Αστικής Ευθύνης & Επαγγελματικών Ευθυνών ΕΑΕΕ
19.20 «Ομαδικές ασφαλίσεις εργαζομένων: Σύνταξη, Υγεία, Ζωή» Παναγιώτης Δημητρίου, Αντιπρόεδρος ΔΣ, Πρόεδρος Επιτροπής Solvency II, Risk & Οικονομικών ΕΑΕΕ
19.35 «Η ασφάλιση περιουσίας της επιχείρησης» Ερρίκος Μοάτσος, Μέλος Δ.Σ. & Πρόεδρος Επιτροπής Περιουσίας, Αντασφαλίσεων, Μεταφορών & Σκαφών, ΕΑΕΕ
19.50 «Η αξία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης» Δημήτρης Γαβαλάκης, Γεν. Γραμματέας, ΕΕΑ