Θεσ/νίκη: Μετέφερε παράτυπους μετανάστες με… Porsche!

Δύο αλλοδαποί που ενέχονται σε περιπτώσεις μεταφοράς – προώθησης παράτυπων μεταναστών, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο από αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα στη μία περίπτωση ο οδηγός μετέφερε τους αλλοδαπούς με… Porche!

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και απείθειας.

Αναλυτικότερα :

-Αστυνομικoί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν 21χρονο αλλοδαπό ο οποίος χτες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, διαπιστώθηκε να αποβιβάζει 10 παράτυπους μετανάστες από πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού (Porshe) που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

-Η κινητοποίηση αστυνομικών των Διευθύνσεων Αλλοδαπών, Αστυνομίας, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης οδήγησε στη σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού, ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα 15 αλλοδαπούς (εκ των οποίων 4 ανήλικους), οι οποίοι βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και στο χώρο αποσκευών.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός νωρίτερα δε συμμορφώθηκε σε σήματα αστυνομικών, τόσο στην Καβάλα, όσο και στη Θεσσαλονίκη, πλην όμως στο κέντρο της πόλης, συνελήφθη μετά την ακινητοποίηση του εν λόγω οχήματος, παρά την προσπάθειά του να διαφύγει.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.