Δεν υποβιβάζονται ΠΑΟΚ και Ξάνθη- Ψηφίστηκε η τροπολογία

Ψηφίστηκε σήμερα κατά πλειοψηφία από τη Βουλή η τροπολογία με την οποία δεν υποβιβάζονται ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Στην ονομαστική ψηφοφορία ψήφισαν 246 βουλευτές εκ των οποίων 156 ψήφισαν υπέρ και 90 κατά.

Από τους 158 βουλευτές της ΝΔ δεν ψήφισαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς, ο οποίος έστειλε επιστολή, στην οποία ανέφερε ότι είναι άρρωστος και πως αν ήταν στη Βουλή θα ψήφιζε ναι.

Η ψηφοφορία έγινε ηλεκτρονικά, ενώ από την κυβέρνηση είχε τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές της. ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση απείχαν.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Η νομοθετική ρύθμιση μας είναι αδιάφορη, δεν μας χρειάζεται» τονίζει μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ανακοίνωση της μετά την ψήφιση της τροπολογίας.

Όλη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους.

Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν.

Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.

Γι αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης.