ΣΕΘ- Νέοι Ορίζοντες: Συγχαρητήρια επιστολή στον Απ. Τζιτζικώστα

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα απέστειλε ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης –Νέοι Ορίζοντες για την εκλογή του στην Προεδρία της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Η εκλογή σας αποτελεί μέγιστη τιμή για τη χώρα μας και ειδικότερα για την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη, καθώς για πρώτη φορά η Επιτροπή θα έχει έναν Έλληνα πρόεδρο ο οποίος μάλιστα εξελέγη ομόφωνα από όλο το Σώμα, επισημαίνει στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΣΕΘ-Νέοι Ορίζοντες, Ιωάννης (Στάθης) Φωτιάδης και προσθέτει:.«Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε επάξια στις προκλήσεις που συνοδεύουν το νέο αξίωμα που αναλαμβάνετε, καθώς έχετε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ως αυτοδιοικητικός και ως πολιτικός πως διαθέτετε πλούσια εμπειρία και γνώσεις σε θέματα που θα κληθείτε να διαχειριστείτε σε ευρωπαϊκό επίπεδο όπως η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα, αλλά και η κοινωνική αλληλεγγύη και η ανάπτυξη των ευρωπαϊκών περιφερειών».

Ο κ. Φωτιάδης ευχήθηκε στον κ. Τζιτζικώστα κάθε επιτυχία στο έργο του και δήλωσε πως ο ίδιος και τα μέλη της διοίκησης του συνδέσμου είναι στη διάθεσή του «για συνεργασία σε ζητήματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα αλλά και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα της Μακεδονίας».