Ι. Φωτιάδης: Διαρκής η στήριξη του ΣΕΜΑΣ προς τα μέλη του

Στις προτεραιότητες του Σωματείου Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου και Σιδήρου (ΣΕΜΑΣ) αναφέρθηκε ο πρόεδρός του, Ιωάννης (Στάθης) Φωτιάδης στη διάρκεια την καθιερωμένης εκδήλωσης για την κοπή της πίτας η οποία πραγματοποιήθηκε στη νέα έδρα του σωματείου (Γ. Τσόντου 27-29, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης).

Όπως είπε στον χαιρετισμό του ο κ. Φωτιάδης η στήριξη του ΣΕΜΑΣ προς τα μέλη του είναι διαρκής και πολύπλευρη. «Και αυτή τη χρονιά το ΣΕΜΑΣ θα βρίσκεται δίπλα στα μέλη του προσπαθώντας –με όσα μέσα διαθέτει- να παρέχει βοήθεια και λύσεις σε πιεστικά προβλήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μεταποίησης του αλουμινίου και του σιδήρου. Παράλληλα θα συνεχίσει να καταθέτει ρεαλιστικές προτάσεις προς την Πολιτεία για όλα τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Φωτιάδης αναφέρθηκε ακόμη στις υπηρεσίες που παρέχει το ΣΕΜΑΣ προς τα μέλη του, όπως η συμβουλευτική στήριξη, αλλά και η συνεχής κατάρτιση και ενημέρωση για νέες τεχνολογίες και νέα προϊόντα. Επίσης κάλεσε τα μέλη του ΣΕΜΑΣ να είναι σε συνεχή επικοινωνία με το σωματείο προκειμένου να ενημερώνονται για όλες τις δράσεις που –όπως είπε- έχουν στο επίκεντρο τους ίδιους τους επιχειρηματίες. «Μόνο ενωμένοι και ενημερωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΕΜΑΣ και ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που έχει ήδη πάρει το σωματείο για την επίλυση προβλημάτων, αλλά και για την προώθηση των θέσεων του επιχειρηματικού κόσμου για θέματα όπως το φορολογικό και το ασφαλιστικό, η μείωση της γραφειοκρατίας, η στήριξη της απασχόλησης, η επίλυση του προβλήματος των κόκκινων δανείων και η τόνωση της ρευστότητας στην αγορά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη του σωματείου με τις οικογένειές τους, συνεργάτες του ΣΕΜΑΣ και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου όπως ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης (πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών- ΠΟΒΑΣ), ο κ. Λάζαρος Ασλανίδης (αντιπρόεδρος της ΠΟΒΑΣ), ο κ. Χρήστος Μαρμαρινός (εκπρόσωπος του ΒΕΘ), ο κ. Παντελής Σκαρλάτος (επιχειρηματίας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ανασα» του δήμου Ωραιοκάστρου), ο κ. Γεώργιος Μπογάς (επίτιμος πρόεδρος ΣΕΜΑΣ) ο κ. Γεώργιος Μαραντέλος (αντιπρόεδρος ΣΕΘ Νέοι Ορίζοντες), o κ. Βασίλειος Μακρής (Σωματείο η Τέντα), ο κ. Γρηγόρης Ριζινιώτης (διευθυντής Β. Ελλάδος της Europa), ο κ. Ευστάθιος Παμπόρης (εκπρόσωπος Alumil), ο κ. Φίλιππος Πασχαλούδης από την εταιρία «Ήφαιστος» και ο κ. Γραμμενίδης (εκπρόσωπος της GS).