Η νέα ταξιδιωτική πλατφόρμα Oraclead.com είναι από τις πιο πρωτοποριακές ιδέες στον τουρισμό!

Πρόσφατα αναζητώντας κάποιο ταξίδι για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και εφόσον τα πράγματα δείχνουν να παραμένουν ανοιχτά, ξαφνικά στις αναζητήσεις εμφανίστηκε μία καινούργια πλατφόρμα την οποία και μπήκαμε να δούμε πως λειτουργεί.

Η πλατφόρμα είναι σχεδιασμένη φιλικά προς τον χρήστη στον οποίο δημιουργεί οικειότητα και αντιλαμβάνεται κατευθείαν πώς να τη χρησιμοποιήσει. Επί της ουσίας η πλατφόρμα είναι ένας ταξιδιωτικός πράκτορας. Σου προτείνει που να πας και σε ποια ξενοδοχεία υπάρχουν οι καλύτερες τιμές (super deals), μέσα από μία πληθώρα καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα. Το πιο σημαντικό; Η άμεση επικοινωνία ξενοδόχου- πελάτη χωρίς διαμεσολαβητές. Η πλατφόρμα βοηθά φυσικά και τους ίδιους τους ξενοδόχους καθώς ενημερώνονται μέσω αυτής για τις ζητήσεις που υπάρχουν στην περιοχή τους. Επιπλέον, παρέχονται και οικονομικά πακέτα συνεργασίας με τους ξενοδόχους, σεβόμενοι την δύσκολη εποχή που διανύουμε, μη ζητώντας προμήθειες!

Όλα αυτά μας κίνησαν το ενδιαφέρον να ψάξουμε ποιος βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Η εταιρεία λοιπόν χρηματοδοτήθηκε από την Παγκόσμια Τράπεζα και την κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας ως μία πρωτοποριακή ιδέα που δεν θα μπορούσε να την έχει άλλος από τον Βασίλειο Βασιλείου. Ο ίδιος βρίσκεται χρόνια στην βιομηχανία του τουρισμού με πολυετή πείρα και εμπειρία΄ σκέφτηκε να φέρει την ανατροπή στο μοντέλο των προμηθειών και όχι μόνο αλλά να δημιουργήσει ένα ψηφιακό τουριστικό γραφείο το οποίο να δημιουργεί εξατομικευμένα προγράμματα σύμφωνα με τις ζητήσεις των επισκεπτών. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος «η «Oraclead- The World» φτιάχτηκε για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των ταξιδιωτών με την δυνατότητα δημιουργίας ταξιδιωτικών επιθυμιών δίνοντας την ευκαιρία υλοποίησης τους.» Το ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα του κ. Βασιλείου δεν περιορίζεται όμως εκεί αλλά δίνει και την ευκαιρία σε travel bloggers που ενδιαφέρονται να γράψουν τις ιστορίες τους από τους αγαπημένους τους προορισμούς να συνεργαστούν με την πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα εγκαινιάστηκε τον περασμένο Μάιο και παρά το δύσκολο καλοκαίρι που διανύσαμε έκανε πολλές συμφωνίες με ξενοδόχους και έφτιαξε τα προγράμματα των διακοπών πολλών χρηστών της. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.oraclead.com και ανακαλύψτε την!